Autorijschool Elsenaar:
een geslaagd adres voor je rijbewijs!

Doelstelling en de weg er naar toe

Bij Autorijschool Elsenaar staat het bewust ver wegkijken vanaf de eerste rijles centraal. Allestijdig en bewust zien. Als je dat kunt, dan kun je de situaties ook vlot en veilig oplossen. Maar dan dien je natuurlijk wel op de hoogte te zijn van de verkeersregels. Je moet met een bepaald gemak weten wat er in een bepaalde situatie van je wordt verwacht. Als je te lang na moet denken, loop je achter de feiten aan. En dan hebben we het nog niet eens over de complexere situaties.

Anette, Henk en Kim hebben niet de intentie om de leerlingen perfect te leren autorijden. Dat zouden ze wel willen, maar dat gaat veel te lang duren. Nee, de instructeurs van Autorijschool Elsenaar leren je oplossingsgericht autorijden. Fouten maken mag, maar maak het niet te bont en los ze zelf ook weer veilig op. De examinatoren zeggen voor het examen niet voor niets: het hoeft geen “10” te zijn, een “6” is goed genoeg. Een half uurtje lang zelfstandig autorijden, waarbij de kandidaat de situaties tijdig ziet en op een veilige manier weet op te lossen. Dat is waar het om gaat en dat leren ze je bij Autorijschool Elsenaar.

 

Proefles

Bij Autorijschool Elsenaar bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvende proefles. Op deze manier kun je op een ongedwongen wijze ervaring opdoen met de prettige manier van lesgeven. Deze proefles is niet gratis maar omdat al meteen wordt gestart met de daadwerkelijke rijopleiding, zal dat uiteindelijk weer een besparing opleveren op het totaal aantal lesuren. 

 

Stopzetten rijopleiding is altijd mogelijk zonder extra kosten

Het is in het verleden zelden gebeurd, maar iedere leerling is te allen tijde gerechtigd om (zonder opgaaf van reden) te stoppen met de rijopleiding. In dat geval worden alleen de door de rijschool de tot dan toe verleende diensten in rekening gebracht tegen het gebruikelijke tarief.

Lestijden

Bij Autorijschool Elsenaar kun je op de volgende tijden lessen:

Maandag:     08.00 uur tot 17.30 uur en van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Dinsdag:       08.00 uur tot 17.30 uur.

Woensdag:   08.00 uur tot 17.30 uur.

Donderdag:  08.00 uur tot 17.30 uur en van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Vrijdag:         08.00 uur tot 17.30 uur.

Zaterdag:      08.30 uur tot 13.00 uur.

 

Reguliere rijopleiding of spoedopleiding?

Bij Autorijschool Elsenaar bestaat soms de mogelijkheid om je rijbewijs te halen in een tijdsbestek van 4 tot 6 weken. Voorwaarde is natuurlijk wel dat de rijschool over voldoende lescapaciteit beschikt, om jouw lessen in te plannen. Ook dien je bij de start van een spoedopleiding in het bezit te zijn van een geldig theoriecertificaat. Informeer naar de mogelijkheden bij de rijschool.