Autorijschool Elsenaar:
een geslaagd adres voor je rijbewijs!

Veel leerlingen van Autorijschool Elsenaar leren de theorie met behulp van de theoriecursus online. Deze zit bij het rijlespakket inbegrepen. Met deze opleiding kun je je in jouw eigen tempo uitstekend voorbereiden op het examen. Hoe eerder je je theorie haalt, hoe vlotter de praktijk-opleiding zal verlopen. Het advies van de rijschool is om je theorie in ieder geval te halen voordat je 15 uur rijles hebt gehad. Dat werkt echt kostenbesparend voor de praktijkopleiding. 

Theorielessen

Ook bestaat er de mogelijkheid voor leerlingen om theorielessen te volgen. De rijschool heeft hiervoor goede ervaringen met de opleiders van nutheorie.nl. Zij verzorgen op meerdere dagen in de maand in Eindhoven een volledige theorieopleiding in 1 dag, met aansluitend het theorie-examen. Heel goed voor leerlingen, die wat meer moeite hebben met leren of die in 1 dag klaar willen zijn.  Als je deze manier kiest, dan adviseert de rijschool om eerst 10 uur rijles te nemen. Dan heb je al een wat basiskennis, dat weer bijdraagt aan een succesvolle dag. De kosten van deze dag bedragen 132,00 euro (incl. theorie-examen), maar de rijschool brengt in dit geval 50,00 euro korting op de pakketprijs. Dus per saldo betaal je dan 82,00 euro.

Theorieboeken

Voor leerlingen, die niet de beschikking hebben over een computer of voor hen, die toch de voorkeur geven aan het studeren via theorieboeken is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om deze via de rijschool aan te schaffen. 

Losse theorieopleiding

Ben je niet van plan om een totaalpakket bij onze rijschool af te nemen, maar wil je toch onze theorieopleiding online volgen, dan kun je deze aanschaffen door contact op te nemen met de rijschool. Deze zal je dan een code toesturen, waarmee je aan de slag kunt.

 Inloggen I-theorie voor leerlingen