Ophaalgebied Autorijschool Elsenaar

Omdat Autorijschool Elsenaar niet teveel tijd kwijt wil zijn aan het ophalen en afzetten van leerlingen, haalt de rijschool voor de reguliere rijopleiding alleen maar leerlingen op in Geldrop. Hierdoor kan er effici├źnter gewerkt worden. Voor de versnelde rijopleiding haalt de rijschool ook leerlingen op in Mierlo, Nuenen, Heeze, Tongelre en Stratum.

Bedankt voor je interesse in de rijopleiding van Autorijschool Elsenaar. Leerlingen die zich nu aanmelden kunnen vanaf 1 juli beginnen met de rijopleiding. Ook versnelde rijopleidingen zijn dan mogelijk. Voor de versnelde rijopleiding dien je doordeweeks minimaal 2 dagen van 8.00 tot 16.00 uur 2,5 uur beschikbaar te zijn. Voor de reguliere rijopleiding is dat niet nodig.

Informeer bij de rijschool of dat een versnelde rijopleiding voor jou mogelijk is. Er zijn hiervoor nog mogelijkheden in juli/augustus en in oktober/november. Het is voor de versnelde rijopleiding belangrijk dat je zo snel mogelijk je theorie haalt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.