Faalangst/Rijangst/Examenvrees

Met name Anette Elsenaar is zich in de loop der jaren gaan ontwikkelen als specialiste in het begeleiden van personen, die zich – om wat voor een reden dan ook – niet prettig voelen in de auto. Door haar vakmanschap en haar rustgevende, motiverende aanpak heeft zij al vele mensen begeleid naar een niveau, dat zij zelf niet voor mogelijk hadden gehouden (kijk voor reacties in het gastenboek). Hiervoor heeft zij diverse opleidingen op dit gebied gevolgd.

Op 13 december 2009 heeft Anette de opleiding N.L.P. met goed succesvol afgesloten. Vervolgens is zij in december 2010 geslaagd voor haar specialisatie Master Practitioner. Hiermee is zij één van de weinige instructrices in Nederland die op dit hoge niveau met behulp van de nodige N.L.P.-technieken aan het werk is. Wat houdt dit in?

N.L.P. is een afkorting van:

  • Neuro (hersenen)
  • Linguïstisch (taal)
  • Programmeren (veranderen)

D.m.v. simpele technieken helpt Anette je een goed gevoel te ontwikkelen, waardoor je zelf in staat bent om beter met je fouten/gevoelens om te gaan. Hierdoor verkrijg je een positieve houding, waardoor je met een groot zelfvertrouwen het examen af kunt leggen. Overigens blijft dit niet alleen beperkt tot  het autorijden, maar kan dit uiteraard ook positieve gevolgen hebben voor het dagelijkse leven. Je kunt hierbij denken aan het oplossen van:

  • Stress
  • Fobieën
  • Angsten
  • Trauma’s
  • Examenvrees
  • Negatieve gedachten
  • Depressieve gevoelen

Wanneer je denkt dat dit wel eens iets voor jou zou kunnen zijn, geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Samen met Anette kun je dan gaan werken aan een oplossing. De ervaring leert dat het probleem bij de meeste kandidaten in de praktijk vaak sneller te verhelpen is dan dat ze het zelf voor mogelijk hadden gehouden. Heb je vragen over dit onderwerp of wil je weten of dit iets voor jou zou kunnen zijn, neem dan gerust contact op met Anette. Ze is je graag van dienst. Voor deze extra begeleiding berekent de rijschool wel een bedrag van maximaal 100,00 euro voor een complete rijopleiding. De extra kosten per uur voor een losse les bedragen 20,00 euro boven op de lesprijs.

Anette haalt kandidaten gratis op, indien ze woonachtig zijn binnen een straal van 5 km van Geldrop.

Voor kandidaten bestaat ook de mogelijkheid om naar het station van Eindhoven te komen en vandaar de begeleiding te starten.

Kandidaten die verder dan 5 km van Geldrop wonen en toch thuis opgehaald willen worden, betalen daarvoor € 0,50 per kilometer extra.

Bedankt voor je interesse in de rijopleiding van Autorijschool Elsenaar. Leerlingen die zich nu aanmelden kunnen vanaf 1 juli beginnen met de rijopleiding. Ook versnelde rijopleidingen zijn dan mogelijk. Voor de versnelde rijopleiding dien je doordeweeks minimaal 2 dagen van 8.00 tot 16.00 uur 2,5 uur beschikbaar te zijn. Voor de reguliere rijopleiding is dat niet nodig.

Informeer bij de rijschool of dat een versnelde rijopleiding voor jou mogelijk is. Er zijn hiervoor nog mogelijkheden in juli/augustus en in oktober/november. Het is voor de versnelde rijopleiding belangrijk dat je zo snel mogelijk je theorie haalt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.