Faalangst/Rijangst/Examenvrees

Met name Anette Elsenaar is zich in de loop der jaren gaan ontwikkelen als specialiste in het begeleiden van personen, die zich – om wat voor een reden dan ook – niet prettig voelen in de auto. Door haar vakmanschap en haar rustgevende, motiverende aanpak heeft zij al vele mensen begeleid naar een niveau, dat zij zelf niet voor mogelijk hadden gehouden (kijk voor reacties in het gastenboek). Hiervoor heeft zij diverse opleidingen op dit gebied gevolgd.

Op 13 december 2009 heeft Anette de opleiding N.L.P. met goed succesvol afgesloten. Vervolgens is zij in december 2010 geslaagd voor haar specialisatie Master Practitioner. Hiermee is zij één van de weinige instructrices in Nederland die op dit hoge niveau met behulp van de nodige N.L.P.-technieken aan het werk is. Wat houdt dit in?

N.L.P. is een afkorting van:

  • Neuro (hersenen)
  • Linguïstisch (taal)
  • Programmeren (veranderen)

D.m.v. simpele technieken helpt Anette je een goed gevoel te ontwikkelen, waardoor je zelf in staat bent om beter met je fouten/gevoelens om te gaan. Hierdoor verkrijg je een positieve houding, waardoor je met een groot zelfvertrouwen het examen af kunt leggen. Overigens blijft dit niet alleen beperkt tot  het autorijden, maar kan dit uiteraard ook positieve gevolgen hebben voor het dagelijkse leven. Je kunt hierbij denken aan het oplossen van:

  • Stress
  • Fobieën
  • Angsten
  • Trauma’s
  • Examenvrees
  • Negatieve gedachten
  • Depressieve gevoelen

Wanneer je denkt dat dit wel eens iets voor jou zou kunnen zijn, geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Samen met Anette kun je dan gaan werken aan een oplossing. De ervaring leert dat het probleem bij de meeste kandidaten in de praktijk vaak sneller te verhelpen is dan dat ze het zelf voor mogelijk hadden gehouden. Heb je vragen over dit onderwerp of wil je weten of dit iets voor jou zou kunnen zijn, neem dan gerust contact op met Anette. Ze is je graag van dienst. Voor deze extra begeleiding berekent de rijschool wel een bedrag van maximaal 100,00 euro voor een complete rijopleiding. De extra kosten per uur voor een losse les bedragen 20,00 euro boven op de lesprijs.

Anette haalt kandidaten gratis op, indien ze woonachtig zijn binnen een straal van 5 km van Geldrop.

Voor kandidaten bestaat ook de mogelijkheid om naar het station van Eindhoven te komen en vandaar de begeleiding te starten.

Kandidaten die verder dan 5 km van Geldrop wonen en toch thuis opgehaald willen worden, betalen daarvoor € 0,50 per kilometer extra.

Helaas is het op dit moment tot nader order niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de rijopleiding van Autorijschool Elsenaar. De agenda van de rijschool zit de komende maanden overvol en de rijschool heeft besloten om nu eerst voorrang te verlenen aan de huidige leerlingen om hun rijbewijs behalen. Alleen voor leerlingen uit Geldrop-Mierlo, die structureel doordeweeks kunnen lessen tussen 9.00 en 13.00 uur hebben wij nog enkele plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.