Doel van de rijles

Bij Autorijschool Elsenaar staat het bewust, ver weg kijken vanaf de eerste rijles centraal. In voldoende mate de situaties tijdig herkennen. Als je dat kunt, dan kun je ze ook oplossen. Niet teveel nadenken, maar gewoon doen waar je je zelf het prettigste bij voelt. Dat is de insteek. Dan komt het vertrouwen vanzelf.

Reguliere of versnelde rijopleiding?

Bij Autorijschool Elsenaar bestaat er de mogelijkheid om in 2 tot 8 weken versneld je rijbewijs te halen. Er is nog plaats voor een versnelde rijopleiding in de periodes juli/augustus, oktober/november en in januari/februari 2025.

Bij een versnelde rijopleiding dien je minimaal 2 keer per week, overdag, 2,5 uur beschikbaar te zijn. Ook is het van belang dat je alle vragen op de gezondheidsverklaring van het CBR met ‘nee’ kunt beantwoorden. Als dit niet mogelijk is, kun je beter de reguliere rijopleiding volgen.

Bij een versnelde rijopleiding is het ook aan te bevelen om minimaal 2 maanden voor aanvang hiervan in het bezit te zijn van je theoriecertificaat. Pas als je je theorie hebt, kan bij het CBR een tussentijdse toets en een praktijkexamen worden gereserveerd.

Als  je interesse hebt in de versnelde rijopleiding, informeer dan even bij de rijschool naar de mogelijkheden hiervoor.

Proefles

Bij Autorijschool Elsenaar bestaat er de mogelijkheid om (zowel voor de reguliere als voor de versnelde rijopleiding) een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvende proefles. Op deze manier kan op ongedwongen wijze ervaring worden opgedaan met de prettige manier van lesgeven. Deze proefles is niet gratis maar omdat al meteen wordt gestart met de daadwerkelijke rijopleiding, zal dat uiteindelijk wel een besparing opleveren op het totaal aantal lesuren.

Stopzetten rijopleiding altijd mogelijk

Het is in het verleden zelden gebeurd, maar iedere leerling is met de reguliere rijopleiding te allen tijde gerechtigd om (zonder opgaaf van reden) te stoppen met de rijopleiding. In dat geval worden alleen de door de rijschool daadwerkelijk verleende diensten gefactureerd tegen de tarieven zoals ze op de website staan vermeld. Eventueel teveel betaald lesgeld wordt in dat geval altijd terug betaald.

Aan het annuleren van de versnelde rijopleiding zijn (nadat alle lessen zijn ingepland en akkoord bevonden) wel kosten verbonden. Lees hiervoor de algemene voorwaarden van de rijschool.

Bedankt voor je interesse in de rijopleiding van Autorijschool Elsenaar. Leerlingen die zich nu opgeven kunnen vanaf 1 juli beginnen met de rijopleiding. Ook versnelde rijopleidingen zijn dan mogelijk. Tijdens de versnelde rijopleiding dien je minimaal 2 dagen in de week, overdag, 2,5 uur beschikbaar te zijn. Voor het starten met de reguliere rijopleiding is dat niet nodig. Voor de versnelde rijopleidingen hebben we nog plaatsen vrij in juli/augustus, oktober/november en in januari/februari 2025.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.